Menu

Cart

Content

Com comprar

Modalitats de comanda i preu

Els clients tenen la possibilitat de realitzar totes les seves comandes des de la pàgina d'Internet: www.dieteticanatura.com

Cada client es declara amb plena capacitat per utilitzar targetes de crèdit i que les mateixes tenen fons suficients per cobrir tots els costos que resulten de la compra de productes a través de Natura Productes Naturals.

En pressionar el botó "Pagar" durant el procés de compra, el membre declara acceptar plenament i sense reserves la totalitat de les presents Condicions Generals de Venda.

Les dades registrades per Natura Productes Naturals constitueixen la prova de les transaccions fetes entre Natura Productes Naturals i els membres de la seva Comunitat Privada. Natura Productes Naturals confirmarà la seva comanda a través de l'enviament d'un correu electrònic.

La informació contractual es presenta en llengua catalana i serà confirmada com a més tard en el moment del lliurament.

En els preus dels nostres productes estan inclosos tots els impostos, però no inclouen les despeses de transport.

Natura Productes Naturals es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment del registre de les comandes (a reserva de la disponibilitat que hi hagi del producte), excepte error tipogràfic manifest.

Els productes romanen en propietat del proveïdor fins al moment en el qual s'hagi produït el pagament complet del preu.

Natura Productes Naturals es reserva el dret a rebutjar una comanda de qualsevol membre amb el qual tingui un litigi.

Disponibilitat

Natura Productes Naturals farà tot el possible per complaure a tots els seus clients en la demanda dels productes.

En cas de indisponibilitat del producte després d'haver-se realitzat la comanda el client serà informat per correu electrònic d'anul·lació d'aquest.

Arran d'aquesta demanda, la rapidesa de la devolució en el compte bancari del client dependrà del tipus de targeta bancària i de les condicions de cada entitat bancària. Aquests terminis de nou es precisen en la clàusula "Lliurament".

Pagament

  • Pagament amb targeta:
    El pagament de les compres s'efectua per targeta bancària. Les targetes bancàries acceptades són: Visa i MasterCard. El preu de compra es carregarà en compte bancari del client, en el termini de 4 dies a explicar des del dia de la comanda i aquesta es donarà per efectiva després de confirmació del seu acord dels centres de pagament bancari.
    En el cas que la TPV (Terminal Punt de Venda) informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda, informant on-line al client d'aquesta anul·lació.

Seguretat

Para la seva seguretat Natura Productes Naturals ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments.

Les dades bancàries introduïdes són encriptats i transmesos de forma segura als servidors de l'entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Només el Banc té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que Natura Productes Naturals no coneix ni registra aquestes dades durant l'operació de pagament.

Lliurament

El proveïdor enviarà els productes al magatzem de distribució, des d'on sortiran els productes la destinació final dels quals serà l'adreça que el comprador estableixi. Cada vegada que es vagi a enviar una comanda, el comprador rebrà un correu electrònic.

Les despeses de transport seran a compte del comprador.

La comanda de compra que correspon a la comanda estarà disponible en Natura Productes Naturals, una vegada que es confirmi el pagament, que podrà visualitzar-se mitjançant el vincle: "Les meves Comandes", a partir de l'emissió del correu electrònic. Aquesta comanda de compra original inclou les despeses de lliurament i l'IVA.

Natura Productes Naturals demanarà als seus clients que triï el lloc del lliurament, havent d'especificar el seu domicili, oficina o centre on volen que se li lliuri el producte. El termini de lliurament oscil·la entre 24 i 72 hores de dies hàbils.

Natura Productes Naturals informarà al client de la sortida de la comanda del magatzem de distribució, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic.

Cada lliurament es considera efectuada a partir de la posada a la disposició del producte al client per part del transportista, materialitzat pel sistema de control utilitzat pel transportista. Correspon al destinatari comprovar la comanda en el moment del lliurament i fer llavors totes les reserves i reclamacions que apareguessin justificades, fins i tot té la possibilitat de rebutjar el paquet, si aquest hagués estat obert o si té indicis manifests de deterioració.

Les reserves i reclamacions han d'anar dirigides a Natura Productes Naturals per correu electrònic a l'adreça que es trobarà, a la pàgina de Natura Productes Naturals.

Devolució

Tots els productes venuts podran ser retornats durant 7 dies explicats des de la data de lliurament, d'acord amb les disposicions de la Llei de Comerç Minorista espanyola.

Prèviament, el client haurà d'indicar la seva intenció per correu electrònic. Natura Productes Naturals contestará per mitjà d'un altre correu electrònic especificant les instruccions precises per a la devolució del producte.

Les despeses de devolució seran a càrrec del client.

El reemborsament en el compte del client com a conseqüència d'aquesta devolució, s'efectuarà en el termini de 7 dies a partir de la recepció de les mercaderies per Natura Productes Naturals.

La devolució no podrà tenir lloc en cap cas si els productes subministrats van ser manifestament objecte d'ús.

Els productes imperativament han de retornar-se correctament protegits, en el seu embalatge d'origen, en un perfecte estat (no danyats o embrutats pel client) amb tots els accessoris, instruccions i documentació. Seran enviats al lloc especificat per Natura Productes Naturals en les instruccions precises per a la devolució del producte enviades mitjançant correu electrònic.

En el cas que la devolució no fos acceptada pel proveïdor per entendre que el producte la devolució del qual es pretén hagués estat utilitzat, aquests productes romandran en el magatzem de distribució per ser recollits pel client, per un període no superior a trenta dies des de la seva devolució.

No podran tampoc retornar-se els paquets en els quals no consti cap element adjunt que permeti identificar al remitent (n° de comanda, nom, adreça,...).

Les despeses i riscos vinculats a la devolució del producte seran a càrrec del remitent, qui haurà d'enviar-los de forma segura i amb les garanties necessàries perquè la mercaderia retornada arribi en perfecte estat de conservació.

Mitjançant www.dieteticanatura.com es poden realitzar devolucions dels productes comprats per l'import dels mateixos. Una vegada rebut/s el/els productes retornats, Natura Productes Naturals verificarà que estiguin en bon estat i procedirà a l'abonament de l'import pagat menys les despeses d'enviament, independentment de l'import del producte retornat.

Tota persona que retorni el seu producte rebrà un correu electrònic informant-li de l'import del seu reemborsament.

Garantia

Les garanties i serveis postvenda es regiran pel Reial decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre que aprova el text de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. D'acord amb aquesta norma, el venedor està obligat a lliurar al consumidor i usuari productes que siguin conformes amb el contracte, responent enfront de l'ell de qualsevol falta de conformitat. El consumidor i usuari té dret a la reparació del producte, a la seva substitució, a la rebaixa del preu o a la resolució del contracte.

Responsabilitat i legislació aplicable

Natura Productes Naturals no podria considerar-se com a responsable de l'incompliment del contracte celebrat en cas de ruptura d'existències o *indisponibilidad del producte, força major, pertorbació o vaga total o parcial, en particular, dels serveis postals i mitjans de transport i/o comunicacions, inundació o incendi. En cas de litigi, el membre es dirigirà per prioritat a Natura Productes Naturals per obtenir una solució amistosa.

Modificació de les condicions generals de venda

Natura Productes Naturals es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en la qual aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis deuran ser acceptats per l'Usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la pàgina www.dieteticanatura.com.

Els membres de la "Comunitat Privada de Natura Productes Naturals" que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar-ho i, a partir de la data en la qual la nova versió entrarà en vigor, hauran de deixar d'utilitzar els serveis Natura Productes Naturals. En el supòsit d'algun dels termes de les condicions generals fos il·legal o inoponible, serà nul·la de ple dret i aplicant-se l'acordat per la parts i en defecte d'això l'exposat en el Codi Civil Espanyol.

Localització

situacion1 Av. Rei En Jaume, 14
Castelló de la Plana
12001 Castelló
Ampliar mapa

Tens dubtes?

Si tens dubtes amb el funcionament de la tenda o prefereixes fer les teves comandes per telèfon o per mail, pots fer-ho a través dels següent mitjans:

Telèfons: 964 21 03 93 / 619 88 95 02
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Enviament gratuït

transporteSi realitzes una compra per un valor superior a 100€ amb un pes inferior a 5 quilograms t'enviem la teva comanda a casa de forma gratuïta. Solament per a comandes a la península.

                                       Aprofita aquesta oportunitat!