Menu

Cart

Content

Juan Rubio González

Des de fa més de vint anys i durant dos dies al mes , Juan Rubio González passa consulta d'assesorament macrobiòtic en el nostre establiment, completant així la nostra oferta de serveis relacionats amb la salut.

       

       

        És especialista en nutrició i medicina preventiva i és un dels nostres experts de major prestigi. A més de ser expert en macrobiòtica és un reconegut homeòpata i acupuntor, especialista en medicina anti-homotòxica, osteopatia japonesa i shiatsu-seitai.

        Professor de Tècniques orientals, durant més de 15 anys ha col·laborat amb l'Institut Kushi a diverses ciutats del panorama nacional.

    Ser l'experimentat precursor d'una disciplina, encara avui desconeguda per molts, li ha portat a participar com a conferenciant en innombrables seminaris i ponències per a diverses associacions i institucions acadèmiques sobre medicina biològica i holística, medicina oriental i nutrició. A més, ha col·laborat en multitud de publicacions en mitjans, tant en revistes especialitzades com en entrevistes radiofòniques i televisives sobre nutrició i salut.

 

 

 

També destaca la seva faceta com a formador, a continuació es detallen alguns dels seus cursos i ponències:

-Ponent en Congrés Mundial del Càncer. Boston 1980
-Professor en el Centre de Medicina Holística de Navarra 1981-1985
-Professor de l'Institut Kushi de Barcelona 1985-1988
-Director d'Estudis de l'Institut Kushi de Medicina Oriental i Macrobiòtica de València. 1986-1997
-Conferenciant en diferents Centres i Associacions Espanyoles impartint Xerrades i Seminaris sobre Nutrició, Medicina Oriental, Diagnòstic, Shiatsu seitai (Tècnica de osteopatia japonesa) i Macrobiòtica.
-Col·laboració en Publicacions de Revistes Especialitzades i Entrevistes radiofòniques i televisives sobre Nutrició i Salut.

 
En l'actualitat, a més d'en el nostre establiment també passa consulta en els següents centres

-Consulta de Medicina Preventiva, Nutrició i Medicina Biològica, Macrobiòtica, Osteopatia Japonesa, Shiatsu Seitai i Acupuntura. Sent en l'actualitat Director Mèdic de l'Institut de Medicina Biològica, Estètica i Fisioteràpia Especialitzada d'Alacant.
-Consulta de Medicina Preventiva, Nutrició i Medicina Biològica, Macrobiòtica, Osteopatia Japonesa, Shiatsu Seitai i Acupuntura a Madrid.
-Consulta de Medicina Preventiva, Nutrició i Medicina Biològica, Macrobiòtica, Osteopatia Japonesa, Shiatsu Seitai i Acupuntura a València.
-Consulta de Medicina Preventiva, Nutrició i Medicina Biològica, Macrobiòtica, Osteopatia Japonesa, Shiatsu Seitai i Acupuntura a Sha Wellness Clinic. El Albir.

Localització

situacion1 Av. Rei En Jaume, 14
Castelló de la Plana
12001 Castelló
Ampliar mapa

Tens dubtes?

Si tens dubtes amb el funcionament de la tenda o prefereixes fer les teves comandes per telèfon o per mail, pots fer-ho a través dels següent mitjans:

Telèfons: 964 21 03 93 / 619 88 95 02
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Enviament gratuït

transporteSi realitzes una compra per un valor superior a 100€ amb un pes inferior a 5 quilograms t'enviem la teva comanda a casa de forma gratuïta. Solament per a comandes a la península.

                                       Aprofita aquesta oportunitat!